dimecres, 28 de setembre del 2011

INVITACIÓ


Muy buenas,
Apreciado/a

Tenemos el grato honor de invitarle a la inauguración del
Centro Ecuatoriano en Catalunya y del Casal Juvenil Latinoamericano.
Espacios destinados ayudar a la participación y a la cohesión social
interrelacionando las personas autóctonas y recién llegadas, por medio del
tejido asociativo ecuatoriano, y Juvenil Latinoamericano; proporcionando,
alentando y canalizando la colaboración de los colectivos con la
participación de la sociedad catalana, para cumplir con los propósitos de
las entidades gestoras y de las colaboradoras.

Se llevará a cabo:

Sábado 8 de Octubre del 2011
A las 12:00 AM
c/ Robador, 17 08001 Barcelona

_ Presentación
_ Historia de las entidades gestoras
_ Cargos representativos del Centro Ecuatoriano
_ Gestores del Casal Juvenil Latinoamericano
_ Intervenciones
_ Clausura
_ Catering

Agradecemos vuestra atención y esperamos contar con su distinguida presencia.
Atentamente
Centro Ecuatoriano en Catalunya Casal Juvenil Latinoamericano
C/Robador 17 CP: 08001 Barcelona 
e-mail: centro-ecuatoriano-catalunya@hotmail.com
www.feecat.org/centroecuatoriano

Rebut el 28 de setembre de 2011, a les 23:10


.

divendres, 23 de setembre del 2011

INVITACIÓ

.

Jornada de Portes obertes
oratori musulmà.


 





Bon dia!

La comunitat islàmica d'Esparreguera, i en el seu nom, l’associació Al Salam, ens han demanat que us fem arribar la invitació que us adjuntem per assistir a la jornada de portes obertes de la seva seu que es durà a terme el dissabte, 1 d'octubre de 2011, de 2/4 d'onze a 2/4 de dues al carrer Tíjola cantonada amb el carrer Fra Anton de la nostra vila.

Esparreguera acull entre el seu veïnatge una gran diversitat cultural i religiosa. Al llarg dels anys, persones arribades d’arreu de l’estat i de diferents països han anat conformant la vila tal i com és avui.
Diferents creences, costums, tradicions i valors culturals i religiosos han fet encaix creant noves dinàmiques de relació.
Aquest encaix, però, no és un camí fàcil ni planer. Uns i altres hem d’esforçar-nos a admetre que hi ha altres perspectives que s’han de respectar. Les persones nouvingudes han d’incorporar-se a l’entorn social i adequar valors i pràctiques, que sovint són més culturals que religioses, a la nova realitat. Per la seva banda, la majoria social preexistent ha de facilitar aquesta adaptació amb el màxim respecte cap a les diferents creences i ha de fer un esforç compromès i persistent d’obertura.

Es diu que un dels indicadors per mesurar la cohesió d’una societat és la capacitat d’incorporar les minories en les seves dinàmiques. Però per facilitar aquesta integració que ens cohesioni cal informació objectiva i transparent que desmunti els prejudicis i estereotips que dificulten l’entesa. Calen espais comuns d’apropament i interacció dels diferents col·lectius que conviuen a Esparreguera, espais compartits de comunicació, convivència, reconeixement i participació.

En aquest sentit, l’associació Al Salam, organitza, amb la col·laboració de la regidoria de Nous Catalans, de la Policia Local, de l’entitat Conèixer per Comprendre, i amb el suport de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya i d'UNESCOcat, el Centre Unesco de Catalunya, una jornada de portes obertes en el seu oratori.

La jornada té com a objectiu que les veïnes i els veïns de la vila coneguin el centre de culte islàmic i les activitats que s’hi desenvolupen i aportar a tots els visitants un apropament a la realitat d’aquesta creença religiosa que els permeti ajustar les percepcions a la realitat, i no a un imaginari esbiaixat.

Les portes de l’oratori estaran obertes per a tothom des de dos quarts d’onze del matí i als assistents se’ls oferirà una projecció sobre els orígens de l’islam amb la locució feta per joves esparreguerins i diferents imatges del Marroc. Hi haurà també un tast de te i pastes marroquines elaborades pels organitzadors.

Els seguidors de la religió islàmica a Esparreguera formen un col•lectiu d’unes 800 persones, autòctones i originàries de països tan diversos com Nigèria, Senegal, Síria, el Pakistan, Turquia o el Marroc entre d’altres. Una gran diversitat d’ètnies, cultures i llengües amb la religió com a nexe d’unió.

Al món es calcula que hi ha prop d’1.200.000 musulmans, però només 2 de cada 10 són d’origen àrab. D’altra banda, elements que ens poden semblar tant propis de l’islam com el hijab, el mocador que utilitzen les dones dels països del Magrib, és una tradició cultural estesa a tota la Mediterrània, que poc té a veure amb les creences o prescripcions religioses.

Per a conèixer una mica més als nostres veïns musulmans i la seva cultura us convidem a tots i a totes a participar en aquesta jornada.

Ben cordialment,

Míriam Borrega Sala
Tècnica de la Regidoria de Nous Catalans

Cristina Ortega González
Dinamitzadora Social Comunitària
Jaume Almirall Gonzalvo
Sergent de la Policia Local



Rebut el divendres 23 de setembre de 2011, hora 15:17

 

diumenge, 18 de setembre del 2011

SERVEI A LA COMUNITAT

.


Teatro y Gestalt
El teatro como oportunidad






Perdonad que os moleste un poquito con éste momento publicitario...
Un abrazo a todos.

Laura
www.marialaurafernandez.com



Conferencia informativa: jueves 22 de septiembre de 2011 a las 20h.

En el Institut Gestalt C/ Verdi 94, bajos
Barcelona


El teatro como oportunidadEl teatro como oportunidad de actuar. De probar y equivocarnos. Oportunidad de desmontar esa parte nuestra que siente vergüenza. De actuar lo que deseamos y lo que tememos con la ayuda de personajes. El teatro como apertura, valor, ilusión, alegría. El teatro para compartirlo con otros y ofrecerlo al público. El teatro como oportunidad de ser, expresarnos y comunicarnos con espontaneidad y deliberación, con conciencia y responsabilidad.



CURSOS REGULARES

Periodicidad quincenal
Primer año (Iniciación)
- Grupo jueves: dos jueves al mes de 18 a 22h (de octubre a junio)
- Grupo sábados: dos sábados al mes de 10 a 14h (de octubre a junio
- Grupo martes: dos martes de 10 a 14h (de enero a junio)

Segundo año (Profundización)
- Dos jueves de 18 a 22h (de octubre a junio)

Precio: 80 euros al mes (cualquiera de los grupos)

Inscripción: Institut Gestalt, C/ Verdi 94 bajos.
Barcelona
Tel 93 237 2815. (no es necesaria experiencia previa)


¿A quién va dirigido?
A todas las personas que quieran hacer teatro desde una perspectiva de crecimiento personal o como herramienta para el ejercicio profesional.

¿Cuál es la base del trabajo?
Nuestro trabajo se basa principalmente en el teatro y en la Terapia Gestalt. Aplicamos recursos psicodramáticos y prácticas corporales como: Río Abierto; Centros de Energía, Movimiento auténtico, Yoga. Además de conocimientos adquiridos de Eneagrama, Constelaciones Familiares, PNL, Coach y Psicología en general. El acto teatral y el encuentro grupal movilizan a la persona y es tan importante lo que allí aflora, como la atención que le damos a aquello que emerge. No se trata sólo de expresar o crear, sino también de integrar lo conseguido en nuestra propia vida.


COORDINAN:
Mª Laura Fernández Gastelu. (Buenos Aires, 1970)
Psicóloga. Terapeuta Gestalt. Psicoterapia Integrativa y Eneagrama (Programa SAT de Claudio Naranjo). Constelaciones Familiares. Psicodrama y Técnicas corporales. Formación teatral en Argentina. Directora y profesora de teatro desde 1998. www.marialaurafernandez.com

Isabel Montero (Barcelona, 1970)
Trabajadora Social. Terapeuta Gestalt. Psicoterapia Integrativa y Eneagrama (Programa SAT de Claudio Naranjo). Coaching Ontológico. Psicoterapia corporal en el Sistema Río Abierto y en el Sistema Centros de Energía. Formación teatral y de Clown en Barcelona. Profesora de teatro.

EN OCTUBRE TAMBIEN COMENZAMOS CON LOS GRUPOS DE ENCUENTRO GESTALTICO Y CRECIMIENTO PERSONAL EN EL INSTITUT GESTALT. Conferencia el miércoles 21 a las 20h.

Rebut el diumenge 18 de setembre de 2011 16:32




.

dijous, 8 de setembre del 2011

INFORMACION ORTOPEDIA ESPECIALIZADA EN PERSONAS CON NECESIDADES ESPECIALES

.





L’AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants ha rebut la següent informació, que creiem d’utilitat pública:


Apreciad@s señor@s,

Me presento, a su entidad, como ortopedia especializada en atención a personas con movilidad reducida y necesidades especiales.



Les invito a conocerme un poco mejor visitando la web.

www.ortogrami.com
¿Qué nos hace diferentes?

Nos diferenciamos en ofrecer una orientación, asesoramiento y venta de productos ortopédicos y ayudas técnicas desde una ATENCION CENTRADA EN LA PERSONA, creamos un clima de RELACION DE AYUDA en el que el paciente se siente acogido y respetado.:
# Ofrecemos un espacio cálido en el que el paciente puede expresar con calma y seguridad su situación y su problema.
# El equipo profesional escucha de forma activa y empática para entender la necesidad que explica el paciente y mostrarle que hemos comprendido su situación.

Entendemos a la persona en su globalidad. Realizamos una ATENCION ORTOPEDICA INTEGRAL:
# La persona llega a la ortopedia con un problema que influye en todas las facetas de su vida (físico, emocional, social, laboral…).
# Realizamos una consulta integral para facilitar al paciente el uso del producto de ortopedia de forma agradable y menos traumática.

Profesional responsable

ADELA MIGUEL CARMONA
Técnico Superior en Ortoprotésica.
Licenciada en Pedagogía Terapéutica.
Master en Relación de Ayuda Terapéutica.
Master en Sofrología.
Postgrado en Educación Emocional.


"Mi motivación en atender la calidad de vida integral de las personas en situación de dependencia me ha llevado a formarme en el ámbito de la educación , la psicología y la ortoprotésica. El conjunto de estas ciencias me aportan una comprensión global y de unidad del Ser Humano."

CENTRO REGISTRADO Y HOMOLOGADO EN EL DEPARTAMENTO DE SANIDAD DE CATALUNYA

TRAMITAMOS LAS RECETAS DE LA SEGURIDAD SOCIAL (PAO)


LA DISTANCIA ES UN OBSTÁCULO SALVABLE, CUANDO LA SITUACIÓN LO REQUIERE.



CONTACTO:

C/ Montserrat, 30
08292 Esparreguera
BARCELONA
email: info@ortogrami.com
Tels. 93 777 93 17
93 770 89 32
661 848 100 (urgencias)


 Rebut el 8 de setembre de 2011, hora 12:14




.

dimecres, 7 de setembre del 2011

Oferta de Treball /Oferta de trabajo

.






Se busca chica/mujer mexicana para trabajar en cocina en el restaurante Chihuahua, condiciones y horarios a convenir, concimientos de cocina mexicana y ganas de aprender.

Jorge Bueno Meana

Restaurante El Chihuahua

- Passeig Maragall 107   -   Barcelona -

Tel. 93 446 03 91 - 625026485


http://www.elchihuahua.com/inicio.htm






.

dimarts, 6 de setembre del 2011

FILMETS PER LA CONVIVÈNCIA A ESPARREGUERA

.



Benvolguts/des,

Des de la Direcció General per a la Immigració i el Festival Filmets s’han adreçat al nostre consistori per oferir-nos la projecció d’uns curtmetratges en la seva gira per Catalunya anomenada : “Filmets per la convivència 2011”

Com a municipi i concretament des de la nostra regidoria veiem el projecte molt interessant perquè volem contribuir a fer una reflexió sobre les realitats interculturals i a conscienciar –nos sobre els processos migratoris i la necessitat d’entesa entre les persones.

Es per aquest motiu que creiem que us pot interessar .

Us informem que podrà haver-hi col·loqui després de la sessió.

Posteriorment us enviarem el temari.



Dia: 21 d’octubre de 2011
Hora: 7 tarda
Lloc: Patronat Parroquial



Regidoria Nous Catalans
Ajuntament d’Esparreguera



Rebut 6 de setembre de 2011,  12:53






.