dilluns, 26 de desembre del 2011

Ayuda URGENTE al Hogar Comunitario Yach'il Antzetic




Yach'il Antzetic

Estimados amigos y amigas,
como muchos sabéis, desde AFAMEX estamos apoyando desde hace tiempo a la labor del Hogar Comunitario Yach'il Antzetic en San Cristóbal de las Casas, Chiapas, México, con nuestros escasos medios.
Mayoritariamente, los fondos de los que se alimenta el HCYA provienen de la Colaboración Internacional con España. Con la crisis, estos fondos han sido congelados, lo que afecta gravemente al funcionamiento del Hogar, e incluso hace peligrar su futura existencia, si no consigue financiarse.
En el anexo os mandamos un comunicado recibido del HCYA, en el que explica más detalladamente el trabajo que están desempeñando y las maneras como podemos echar una mano para paliar esta situación tan dura que están pasando (página 3).
He visitado personalmente el HCYA en varias ocasiones y puedo dar fe del trabajo que allá realizan y de la absoluta necesidad de que el HCYA siga desarrollando su trabajo en pro de las mujeres embarazadas en situación de vulnerabilidad. Acabo, además, de comprobar telefónicamente la gravedad de la situación.
Si queréis ayudar a la subsistencia del HCYA, podéis hacer una donación unica, o mejor aun, apoyar cada mes con una cantidad fija la labor del HCYA.
Como los bancos cobran bastante por cada transferencia a México, Ecologistas en Acción han cedido una cuenta para estos donativos, que serán agrupados y enviados mensualmente al HCYA.Esta es la cuenta (en el anexo encontraréis más información):
CAJA LABORAL número 3035 0195 26 1950014710 a nombre de Ekologistak Martxan Iruña

Por cierto, la dirección de la web del HCYA es www.yachilantzetic.com y no .org como indica en el comunicado.

Otra forma de ayudar es dar la maxima difusión a este correo.

Quedamos a vuestra disposición para cualquier duda que tengáis.

Ojala entre todos podemos ayudar a que el HCYA salga a flote.


Saludos cordiales,
Bea Scharpenberg
Presidenta
AFAMEX


Asociación de Familias Adoptantes en México
correo@afamex.org
Visite nuestra Web revisada:
www.afamex.org






Dissabte 24 de desembre de 2011, a les 20:00

diumenge, 25 de desembre del 2011

Comunicat rebut a l'AME:



COMUNICAT DE PREMSA

25 de Desembre del 2011

F.G.C. ABANDONA L’AERI. ES BUSCA OPERADOR.

El fi social de l’Aeri és el transport de les persones i la mobilitat és la llibertat de moviment d’aquestes persones que el fan servir, i com que mai ha gaudit del consens dels diferents agents que hi participaren, ha esdevingut un factor amb efectes negatius en divers àmbits. L’Aeri va néixer des de la polèmica i acabarà desapareixent de la mateixa manera. El president de FGC, Sr. Enric Ticó assegurà a l’alcalde d’Esparreguera, Sr. Joan Paül Udina un tancament temporal d’un any, però el director de FGC Operadora, Sr. Oriol Juncadella no pot assegurar la seva obertura al 2013, ni un estalvi pel 2012, ja que s’ha tancat el més aviat millor amb una suspensió conjuntural del seu servei, ja adjudicat fins a Juny i que no es pagarà per ara amb un manteniment que tan poc es subcontratarà i que serà mínim. El T.G.O. rebrà la demanda d’aquest servei i cobrarà de F.G.C. El govern aprovarà aquest tancament com a única solució economicista fins que la economia no millori. Els partits polítics han fet una iniciativa per evitar el seu tancament, esclarint aquests fets i la malversació de fons públic conseqüent a aquesta decisió.
Per un desenvolupament general d’aquesta tecnologia i tots els seus àmbits, la planificació i programació d’infrastructures ha de poder integrar aquestes instal·lacions, quan siguin solucions viables i adients a la mobilitat generada, de manera millorada i ja des de l’experiència, i donar el tractament institucional amb els mateixos drets i obligacions com qualsevol estació de ferrocarril.

L’Aeri és considerat dins de l'àmbit de Martorell, com un descongestionar i alternativa a la xarxa viària, contaminació local i pèrdua de salut pública, que els vehicles amb combustibles fòssils provocaven des d’Esparreguera, amb una mitigació de canvi climàtic que segons aquest tancament vendria a ser nula.

Esparreguera


El ciutadans d’Esparreguera amb 1026 signatures han protestat contra el tancament indefinit del servei al 2012, alhora deixant clar quin ha d’ésser el seu funcionament. Els amics de l’Aeri continuaran la seva lluita fins que s’esgotin tots els processos administratius i contenciosos, i convoquen una manifestació el 31 de Desembre a les 5 de la tarda per acomiadar a l’Aeri amb el desig de que algun dia ens puguem retrobar amb aquest servei ja en funcionament. L’operador ha deixat d’operar l’Aeri. Es busca operador.
Bon Nadal i feliç any nou 2012.
Per a més informació visiteu la web http://aeriesparreguera.blogspot.com o escriviu a esparreguera.aeri@gmail.com


Rebut el diumenge 25 de desembre de 2011, a les 1:07

NADALES


Estimados socios y amigos de AFAMEX,
os deseamos unas Felices Fiestas y todo lo mejor para el año 2012.Adjunto os enviamos nuestra felicitación navideña.
Con nuestros mejores deseos, en nombre de la Junta de AFAMEX


Bea ScharpenbergPresidentaAFAMEX
Asociación de Familias Adoptantes en México


Rebut dissabte 24 de desembre de 2011 a les 19:54

NADALES



Benvolguts amics i amigues,
des del Fòrum21 us desitgem un molt Bon Nadal i un Feliç Any 2012.
Cordialment,
Ivan RosàsPresident Fòrum21




Rebut dissabte 24 de desembre de 2011, a les 17:36

dissabte, 24 de desembre del 2011

NADALES


MEXCATAsociación Cultural
Mexicano Catalana

Bon Nadal
Feliz Navidad


Rebut dissabte 24 de desembre de 2011, a les 15:18

dijous, 22 de desembre del 2011

NADALES



Rebut el dijous 22 de desembre de 2011, a les 11:09

dimarts, 13 de desembre del 2011

FELICITACIONS NADALENQUES...

.


L’Associació d’Amics del campanar d’Esparreguera us desitja unes Bones Festes i Feliç Any 2012.

I us convidem a participar en les nostres activitats, us hi esperem!






Rebut el dimarts 13 de desembre de 2011, a les 20:33 hores




.

dimarts, 6 de desembre del 2011

Rebut a la redacció AME


AJUDEU A QUE NO TANQUIEN L'AERI
Campanya Pro-Aeri d’Esparreguera






L’Aeri d’Esparreguera es tanca. Aquesta es la conclusió que ha portat uns número desfavorables i una crisis que de tant mal gestionada ens porta a anar a mig gas a la majoria i sense veure un final feliç en els propers cincs anys.

L’Aeri d’Esparreguera va néixer marcat per la polèmica. Els partits d’esquerra el varen combatre abans de néixer fins l’esgotament car apostarien per el transport per carreta ja existent. La única via mes o menys estrangulada que sempre a estar el reducte comunicatiu de la nostra petita ciutat. Almenys, alguns si, seran plenament feliços.

Tanmateix, tampoc li va faltar a l’Aeri d’Esparreguera els descontents. Per un servei d’autobusos poc coordinat en el seu moment, per l’escassa freqüència de les cistelles, per no sempre enllaçar sense esperar-se amb el tren…

Sí, es tenia que fer una doble via fins Barcelona que convertirien aquest transport en una important comunicació d’Esparreguera. Però, doncs no. La doble via va per llarg. Per molt llarg.
No sabem si els nostres nets la veuran construïda. Però allò que si veiem es la campanya per tal d’evitar el seu tancament, que diuen, es provisional.

Serà un tancament d’un any de més de 365 dies?. No ho sabem.

El que si sabem es que els responsables de la campanya per tal d’evitar aquest tancament en Xavier Ortiz en nom de l'entitat "Usuaris i amics de l’Aeri d’Esparreguerahan" contactat amb AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants per tal d’informar-nos de la mateixa.

Publiquem la nota oficial publicada i els plecs de signatura per aquelles persones que vulguin sumar esforços per mantenir viu aquesta arteria del transport públic de la nostra ciutat…


COMUNICAT DE PREMSA
31 de Novembre del 2011

NO AL TANCAMENT DE L’AERI!, QUE CATALUNYA S’ENLAIRI!

El govern de la Generalitat amb les seves retallades enfonsa els serveis
deficitaris ferroviaris per a que Catalunya ja no s’enlairi més. L’Aeri d’Esparreguera romandrà tancat durant tot l’any 2012 per ajust pressupostari, amb un servei alternatiu per carretera per arribar a Olesa i a la línia ferroviària Anoia -Llobregat, amb un servei també reduït. Les 100.000 persones a l’any que agafen l’Aeri ja no són una massa de població de transport que justifiqui la mala planificació del servei, ni del seu dèficit.

L’economia en gran recessió, l’espoli fiscal i deute autonòmic de l’administració
requereixen retallar serveis sanitaris, d’educació i d’infrastructures i la seva disposició, acomiadant a treballadors per subcontratació d’explotació i manteniment per deixar-ho tot a uns mínims, reduint horaris i pujant els preus del bitllet per dissuadir encara més als usuaris del transport públic. L’Aeri s’està morint, s’està tornant enrera en les mesures d’una societat avançada per a un transport sostenibilista. Els usuaris i amics de l’Aeri no es donen per vençuts i volem que els catalans i catalanes s’enlairin. NO AL
TANCAMENT DE L’AERI!


Esparreguera

El Il. Alcalde d’Esparreguera, Joan-Paul Udina amb converses amb el president de FFCC Enric Picó i el director general de transports, diu que els dos anys
que venen 2012 i 2013, s’han de fer uns ajustos pressupostaris a la Generalitat que
requereixen tancar l’Aeri durant tot el 2012 ja que representa un estalvi de mig milió d’euros que són dos anys d’explotació, però que el manteniment es farà igualment per a que es pugui obrir ja amb la doble via a Olesa com a metro al 2013.
Aquestes informacions contradictòries fan témer que l’Aeri no s’obri per aquest any ja que aquest diners no són per un any si no per dos. Un manteniment més llarg o indefinit és molt més inviable amb una demanda que ja estava en recessió per uns horaris i preus dissuasoris que encara seran pitjors. Ens resistim a creure que aquesta actiu valorat en deu milions d’euros se l’estiguin carregant, però això és lo que sembla que estan fent.
Volem el nostre metro de Barcelona.
ESPARREGUERA INDIGNA’T!

Digueu NO AL TANCAMENT DE L’AERI!, per a més informació visiteu la
web http://aeriesparreguera.blogspot.com, escriviu a esparreguera.aeri@gmail.com, al
mòbil 656646002 o al facebook Aeri Esparreguera.



AJUDEU A QUE NO TANQUIEN L'AERI

Us demanem que ens ajudeu en la recollida de firmes NO AL TANCAMENT DE L'AERI!

Ajudeu a que no tanquin l'Aeri!



FORMULARIS EN CATALÀ

FORMULARIOS EN CASTELLANO



Xavier Ortiz

Usuaris i amics de l’Aeri d’Esparreguera

http://aeriesparreguera.blogspot.com/

656646002

dilluns, 5 de desembre del 2011

Anuncios Comunidad

Mariachi México Canta España
Comparte el sentimiento Mexicano en esta Navidad, año nuevo, Reyes!!




Ofrecemos un show garantizado con músicos profesionales Mexicanos que se han dedicado con su trayectoria a la música ranchera.

Ponemos a vuestra disposición facilidades para el espectáculo, es decir desde; un trío, cuarteto, quinteto hasta 12 integrantes para garantizar vuestra celebración, así como en la vestimenta tradicional del Mariachi; traje, sombrero, instrumentación.

Desde 2004 estamos trabajando para ustedes, llegamos desde varios Estados de México, ahora en Europa con 7años de residencia siendo el deleite en sus fiestas.

Grandes personajes, gente del espectáculo, clientes amigos garantizan nuestro arduo trabajo.

En su boda, cumpleaños, aniversario, serenata romántica, reunión empresarial o privada no puede faltar el toque del sentimiento Mexicano. Canciones de Vicente Fernández Alejandro Fernández, Javier Solís, Pedro Infante, Miguel Aceves Mejia, Jorge Negrete y por supuesto las canciones que deseen escuchar.

Lleva este nombre por su fundador, por la gratitud y acogimiento que le a brindado este país, Alejandro Andrade un artista que con su talento y trayectoria a cautivado y conquistado a diferentes e importantes públicos, su experiencia es un granito de arena a la agrupación.

Mariachi “México Canta España” con sentimiento ranchero.

Alejandro Andrade.
678-244-430

divendres, 2 de desembre del 2011

dijous, 1 de desembre del 2011

Servicios a la Comunidad Mexicana

Fiestas de quinceañeras, Puestas de largo, aniverasrios y enventos mil.
Queremos informaros de lo que podemos ofrecer para estar más cerca de vuestro país. 






Apreciados amigos,
Con la presente queremos ponernos en contacto con ustedes para ofrecerles nuestros servicios a nivel social.

Somos una empresa, nacida con la intención de potenciar las fiestas de quinceañeras, y demás celebraciones especiales para sus hijas e hijos, siguinedo las tradicones de su país y sus raíces tan importantes cuando no se reside en él.
Intentamos ofrecer el máximo parecido a los eventos típicos para que un día tan especial reúna fiesta , tradición y familia.

Disponemos de todo lo necesario para ello, desde estilistas que le podrán ayudar en el traje, peinado y maquillaje, hasta los músicos o las tarjetas de invitación, etc..
Sería un placer para nosotros poder mantener una entrevista o bien ofrecer quizá una charla, un coloquio,etc.. a sus asociados para darnos a conocer y mostrar ejemplos de lo que venimos haciendo ya en México (Tecate) desde hace tiempo.

Pueden visitar nuestra web (www.puestasdelargo.com) y ponerse en contacto con nosotros a través del email (puestasdelargo@gmail.com) o del teléfono (+34 606391289), cómo ustedes gusten.

Un cordial saludo

Montse Vilamanyà
Directora de Eventos