diumenge, 23 de setembre del 2012

INVITACIÓ


Nens robats...? 







Benvolguts/benvolgudes,

Aquest proper divendres 28 de Setembre, a les 20:00 h., Fòrum 21, iniciant la nova temporada, organitza a la Sala de Can Pasqual un nou debat, en aquesta ocasió sota el títol: Nens robats...? 

Comptarem amb la col-laboració de:

Antonio Barroso (President de ANADIR)
Marc Campos (Advocat)

Us hi esperem


Mariona Masferrer Ferrer
Presidenta

Rebut diumenge 23 de setembre de 2012, a les 11:03


divendres, 21 de setembre del 2012

INVITACIÓ


Sortida 
al Campanar de Reus 
6 octubre de 2012 






Els nostres amics de l'Associació Amics del Campanar d'Esparreguera ens conviden a participar de la seva propera sortida a la ciutat de Reus, Tarragona.

Tots aquells socis d'AME que vulguin participar poden adreçar-se al telèfon i correu electrònic que trobareu més avall.



Benvolguts socis i amics; 

Es complau convidar-vos a la sortida d’enguany per visitar el Campanar de Sant Pere a Reus, el proper dissabte 6 d’octubre de 2012. La visita començarà a les 10:30h, als peus de l’església i el Campanar de Reus, a la plaça de Sant Pere. 

El transport serà amb cotxes particulars, per aquells que vulguin, sortirem de la rotonda de l’IES El Cairat d’Esparreguera a les 8:15h del matí, per la resta, ens trobarem allà a Reus, a les 10:30h. 

La visita pot durar un màxim de dues hores i té un preu de 5€, la visita serà guiada i ens la faran els nostres amics de Còdol Educació. En el díptic adjunt trobareu tota la informació corresponent així com diverses opcions per si després voleu aprofitar i visitar la ciutat de Reus. 

Podeu inscriure’s fins el 2 d’octubre, via telèfon, 93 777 48 64) o via correu electrònic, amicsdelcampanar@gmail.com. Tota la informació la trobareu al nostre web www.amicsdelcampanar.com. 


Itinerari: 
Iniciarem la visita a les 10:30h a la plaça de Sant Pere, davant de la Prioral i el Campanar. En la primera part de la visita començarem descobrint la històrPere Mata ia de la Prioral, des de l’antic temple romànic fins a l’actual d’estil gòtic tardà amb elements renaixentistes. Acabarem descobrint tots els misteris que amaga la Prioral de Sant Pere de Reus. 

En la segona part de la visita gaudirem de les vistes panoràmiques des de dalt de tot del campanar, passant pels diversos espais que aquest amaga fi ns arribar a la part més alta, on gaudirem de les vistes de la ciutat de Reus i de la comarca del Baix Camp. 
La visita guiada serà oferta pels amics de Còdol Educació. A partir d’aquí la visita passa a ser lliure, podreu escollir si fer una volta per Reus: fer la Ruta de Gaudí i visitar el Gaudí Centre, un espai dedicat a la vida i els secrets de l’obra de Gaudí; fer la ruta del Modernisme, un agradable passeig pel centre de Reus que permet conèixer les façanes modernistes més interessants de la ciutat o visitar el patrimoni històric de la ciutat, com l’Institut Pere Mata o la Casa Navàs. 

Trobareu tota la informació a www.reusturisme.cat. 
Tota la informació la trobareu al nostre web www.amicsdelcampanar.com. 
Esperem doncs que pugueu assistir-hi! 


Rebut divendres 21 de setembre de 2012, ales  10:05




INVITACIÓ



Palau Robert. 
Exposició "The New York Times Magazine" 








Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya
Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió Departament de la Presidència
Passeig de Gràcia, 107
08008 Barcelona
Tel. 93 292 12 60
Fax 93 292 12 70
http://www.gencat.cat/palaurobert 





Rebut el divendres 21 de setembre de 2012, a les 20:14