dijous, 12 de juny del 2014

ACTUALIDAD


MIKA 
Guión y Dirección Fito Pochat / Javier Olivera 





Sinopsis: 

Mika Etchebehere y su marido Hipólito fueron testigos de acontecimientos que cambiaron el curso de la historia del siglo XX. Militantes marxistas nacidos en Argentina, a fines de la década del 20 emprenden un largo viaje en busca de la revolución que los lleva a recorrer la Patagonia argentina, Berlín y París. Finalmente la encuentran en Madrid, cuando el 18 de julio de 1936 estalla la Guerra Civil Española. Mika pasa de ser la mujer de un líder a convertirse en la única mujer con grado de capitana de las fuerzas republicanas. La lucha desigual pone a prueba sus valores y compromiso con aquello que soñaron en sus años de juventud. 

Te invitamos a disfrutar de este documental en Cinemes Girona 
(Carrer Girona 175 – CP 08025 – Barcelona). 


Entrada 2.50€ 
Abonados y socios de los Cinemes Girona: 1 euro 
Aforo limitado 




Rebut dijous 12 juny de 2014 a les 09:02

INVITACIÓ

Mirador Kosmopolis: 
Clàssics desconeguts i nous escriptors 
Cafè tertúlia







Vine a descobrir els clàssics universals desconeguts i els nous escriptors de la literatura feta a casa nostra. La Sala Mirador del CCCB es converteix en un cafè tertúlia on compartir, entre copes, una bona estona amb editors, autors i lectors com tu. 

Modera: Jordi Nopca 
Participen: Valeria Bergalli, Laura Baena, Marina Espasa, Jenn Díaz, Daniel Osca, Muge Sökmen, Oscar Van Gelderen, David Gálvez i Yannick Garcia 


18 juny 2014 
Horari 18:00- 20:30 h 
Preu de l'entrada 3 € (Inclou les dues parts de la sessió) Gratuït per Amics del CCCB, aturats i carnet de docent de la Generalitat de Catalunya 


CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona 
Montalegre, 5 - 08001 Barcelona 



ebut dijous 12 juny de 2014 a les 08:05

INVITACIÓ

Per un País de Tots,
decidim ESCOLA CATALANA
14 de juny a BCN





Companys/es, 

Com ja sabeu, l'Assemblea Nacional Catalana dóna suport a totes les accions que emprèn i pugui emprendre Som Escola en defensa de l'escola catalana i del nostre model d'immersió lingüística. 

Com ja us vam dir fa uns dies, l'Assemblea Nacional Catalana fa una crida a la participació en la concentració i cercavila del 14 de juny al costat de Som Escola i de tota la comunitat docent. De comú acord amb l'associació de Som Escola, no portarem cap pancarta distintiva de l'ANC, ja que s'ha decidit que només n'hi hagi una de sola, que serà la de l'organització i que anirà a la capçalera. 

Sí que hem decidit, però, que la gent de l'Assemblea ens concentrarem en un lloc determinat per participar conjuntament en la concentració. 

Aquest és el text de la convocatòria que també us adjuntem: Aquest dissabte, els membres de l’ANC serem a la cercavila en defensa de la nostra escola. 

 “Per un país de tots, decidim escola catalana” 

Tots, units darrera d’aquest lema, reafirmarem el nostre compromís amb l’escola catalana de qualitat i per a tothom. Deixarem ben clar que som una nació, que com a tal prenem les nostres decisions i que com a tal organitzem i seguirem organitzant l’escola com nosaltres, majoritàriament, la volem. Res ni ningú, al marge del poble de Catalunya, ens farà modificar el model educatiu. 

Sabem que la millor garantia per a preservar el nostre model educatiu és tenint un estat que el defensi. Per això treballem, i treballarem fins aconseguir-lo. I, mentrestant, res ni ningú ens dividirà. Dissabte deixarem clar que ni ens dividiran ni farem cap pas enrere. 

Punt de trobada: Gran Via amb carrer Girona 
Hora: entre les 5 i les 6 de la tarda 



Tothom a Barcelona el dissabte 14 de juny! 
ESPARREGUERA PER LA INDEPENDÈNCIA 


Encara no ets membre de l'Assemblea Nacional Catalana? 




Rebut dijous 12 juny de 2014, a les 17:26