dimarts, 29 de juliol del 2014

INVITACIÓ


APUNTA'T AL BUS 
DE L'ASSEMBLEA I ANEM A BCN 
FER LA "V" MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA!


   


 Hola a totes i a tots, 
Aquest 11 de setembre, tornarem a fer història construint la "V" més gran de història per demostrar a tot el món que "Ara és l'hora" i que el proper 9N serà un dia decisiu per al futur de Catalunya. 
Si us voleu reservar plaça al bus de l'assemblea d'Esparreguera, premeu sobre el link que hi ha a continuació. 

Adquirint una samarreta ajudeu a finançar la campanya. 
Així que us animem a col·laborar-hi. Tingueu en compte que omplint el formulari, us esteu apuntant al bus. Si voleu que el vostre nom i cognoms consti a la "V", cliqueu sobre l'enllaç següent: (Important: El Tram d'Esparreguera és el Tram 39)
 http://www.araeslhora.cat/ca/ 
Per qualsevol dubte o suggeriment responeu aquest mateix correu o bé podeu trucar als següents números de telèfon: 

A. Sardà 626.421.438 R. Alemany 617.675.187 A. Prats 635.762.561 



Rebut diumenge 27 juliol de 2014 a les 11:30 hores

dissabte, 26 de juliol del 2014

INVITACIÓ


Palau Robert.Exposició 
"El camí de Tohoku" fins el 31 d'agost




   



Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya 
Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió Departament de la Presidència 

Passeig de Gràcia, 107
08008 Barcelona, Catalunya, Europa 




Rebut dijous 24 juliol de 2014 a les 22:21

dimecres, 23 de juliol del 2014

Oferta deTrabajo



URGENTE: 
Necesitamos ahora mismo 
médicos/as, enfermeros/as, farmacéuticos/as 
y matronas. 
Medicos Sin Fronteras


Si tienes mínimo 2 años de experiencia, hablas francés e inglés y tienes una disponibilidad de 12 meses, regístrate. Antes, te recomendamos leer los apartados “Trabaja con Nosotros” y "Preguntas Frecuentes" para más información. 

Para rellenar el formulario necesitarás los siguientes documentos: 

Número de pasaporte o DNI (solo para candidatos españoles). 
CV y carta de presentación en inglés. 

Toda la información que nos facilites a partir de ahora ha de ser cierta. Cualquier dato falso u omisión deliberada te descalificará del empleo al que optes y comportaría tu despido. 

Clicar en este link 


divendres, 18 de juliol del 2014

INVITACIÓ

Visites escolars a les exposicions 
sobre el Romànic català
i la situació de la dona a l’Afganistan 
Les escoles de Catalunya, com també altres centres o entitats d’esplai, poden organitzar, pel seu compte, visites en grup a les exposicions dedicades al romànic català i a la situació de la dona a l’Afganistan, que es presentaran a partir del setembre al Palau Robert.



Recomanem als responsables dels grups interessats que es posin en contacte amb el Palau Robert per telèfon o correu electrònic. 

El telèfon és el 93 292 12 60/ 292 12 82, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h.,i el correu: maria.bertran@gencat.cat 





TEMPS DEL ROMÀNIC


L’exposició “TEMPS DEL ROMÀNIC. Art, vida i consciència” es podrà visitar a la Sala 3 del 9 de setembre al 18 de gener de 2015. La mostra permet redescobrir i interpretar el Romànic català a partir d’un recorregut transversal a través de la societat del segles XI i XIII, mitjançant recursos audiovisuals i interactius per oferir una visió fresca i actual d'aquest moment i d'aquest patrimoni, crucials en la història de Catalunya i d'Europa. 

L’ exposició s’ha produït en el marc del programa de restauració i millora de monuments “Romànic Obert”, un projecte de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social ”la Caixa”. 

Aquesta activitat es recomana per als alumnes de Secundària i Batxillerat. 







Dones. Afganistan 


D’altra banda, l’exposició "Dones. Afganistan" es presenta entre el 29 d'octubre de 2014 i el 15 de febrer de 2015, a la Sala 1. Les fotografies de Gervasio Sánchez i els textos de Mònica Bernabé mostren la duríssima realitat de les nenes, les adolescents, i les dones en general, a l’Afganistan, i ens aboquen a una reflexió sobre les causes de la violència contra les dones. 

Gervasio Sánchez és fotògraf i periodista independent, especialitzat en conflictes armats. Mònica Bernabé és periodista independent, establerta a l’Afganistan des de 2007. 

L’exposició l’organitza l'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA), l'única ONG de l'Estat espanyol que treballa a l'Afganistan des de l'època dels talibans (www.afgancat.org). 

Es tracta d’una activitat recomanada per a alumnes de tercer i quart d'ESO, batxillerat i cicles de formació professional.




Rebut dimecres 16 de juliol de 2014 a les 22:15 hores

dijous, 3 de juliol del 2014

INVITACIÓ


Conferència al CCCB 
Dimarts 8 de juliol, 
a les 19.30 h 
www.cccb.org 





L'any 1975, un jove Colm Tóibín desembarca a Barcelona fascinat per la ciutat que descrivia George Orwell al seu clàssicHomenatge a Catalunya. Hi descobreix una ciutat en plena ebullició política i cultural, que immortalitza al llibre Homenatge a Barcelona. 

En el marc del Dia Orwell 2014, Tóibín revisita l'obra de l'autor britànic i examina altres fonts de la història de l'inici de la guerra civil a Barcelona, a la vegada que rememora l'atmosfera de la ciutat on ell va viure quan tot just emergia de la dictadura, quaranta anys més tard. 

Colm Tóibín, escriptor, periodista i professor de Literatura Comparada a la Universitat de Columbia. 

Presenta: Miquel Berga, professor de Literatura Anglesa a la Universitat Pompeu Fabra i editor en cap de Catalonia Today.





Rebut el dimecres 02 dejuliol de 2014, a les 14:51