dimarts, 21 de maig del 2013

INVITACIÓ

MEXCAT
Asociación Cultural
Mexicano Catalana
Benvolgut/da
Apreciado/a
 
El proper dimectes 22 de maig, a les 18:00 hrs de la tarda, entregarem el Premi MEXCAT 2013 a la Dona Mexicana Emprenedora. L'acte s'iniciarà amb la xerrada "Creadoras mexicanas, más allá de Frida Kahlo", de la historiadora mexicana Alma Reza. Seguirà, poc abans de les 19:00 hr l'entrega del Premi, que enguany entregarem a Alejandra Hernández Giadáns, pionera del mariachi a Catalunya, de les Festes del Grito, i empresaria.

El próximo miércoles 22 de mayo, a las 18:00 hrs de la tarde, entregaremos el Premio MEXCAT 2013, a la Mujer Mexicana Emprendedora. El evento se iniciará con la conferencia "Creadoras mexicanas, más allá de Frida Kahlo" de la historiadora mexicana Alma Reza. Seguirá, poco antes de las 19:00 hrs la entrega del Premio, que este año entregaremos a Alejandra Hernández Giadáns, pionera del mariachi en Catalunya, de las fiestas del Grito, y empresaria.

L'acte el presidirà la Cónsul de Protección del Consulado Gral. de México en Barcelona, Miriam Rubinstein, el Director General d'Immigració de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bosch, i el Comissionat d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Esteve. L'entrega del premi serà a la Seu de la Direcció Gral. d'Immigració, al carrer Calàbria 147. En finalitzar hi haurà un brindis amb cava.

El evento lo presidirá la Cónsul de Protección del Consulado Gral. de México en Barcelona, Miriam Rubinstein, el Director General de Inmigración de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bosch, y el Comisionado de Inmigración del Ayuntamiento de Barcelona, Miquel Esteve. La entrega del premio será en la Sede de la Dirección Gral. de Inmigración, en la calle Calabria 147, de Barcelona. Al acabar tendrá lugar un brindis con cava.

Us recordem que podeu consultar la resta d'activitats d'aquesta setmana i els nostres tallers a la web www.mex.cat a l'apartat d'agenda i a http://issuu.com/mexcat-agenda052013/docs/agenda_maig

Les recordamos que pueden consultar el resto de nuestras actividades de esta semana y los talleres en la web www.mex.cat en el apartado agenda y en http://issuu.com/mexcat-agenda052013/docs/agenda_maig


Us hi esperem
Les esperamos

César Cárdenas
President



Rebut dimarts 21 de maig de 2013 (un dia abans del lliurament) a les 1.05 hores