dimecres, 15 de gener del 2014

INVITACIÓ

Economia col·lectiva. 
L'última revolució d'Europa 







Documental + Debat 22 de gener, a les 19 hEntrada gratuïta  
Darrerament sentim a parlar al nostre país d'economia col·lectiva i economia solidària com a possibles alternatives al model actual. En la propera sessió d'aquest Fora de Programa projectarem el documental Economia col·lectiva. L'última revolució d'Europa, d'Eulàlia Comas. Després de la projecció, debatrem i analitzarem la situació del cooperativisme al nostre país i la seva viabilitat. 
Hi participaran: Eulàlia Comas, directora del documental (*), Antoni Castells i Duran (doctor en Economia, autor de Les col·lectivitzacions a Barcelona 1936-1939), Joan Ullés i Bascompte (col·lectivista del Taller Confederal Número 1 de Terrassa) i Lluís Rodríguez Algans (economista, cooperativista i membre d'ICEA [Institut d'Estudis Econòmics i de l'Autogestió]). (*) i comissària amb Dídac Costa de la mostra 'La Revolució Silenciada. 
Les col·lectivitzacions industrials i de serveis a Catalunya 1936-39' que es pot veure en el marc de l'exposició "JO EM REBEL·LO, NOSALTRES EXISTIM" a la Fundació Palau i Fabre fins al 2 de febrer.
 Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5 - 08001 Barcelona 



Rrebut dimecres 15 gener de 2014 a les 09:02