dimarts, 22 d’abril del 2014

Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona

D'A 2014

Sessions de tarda i vespre
Preu per sessió: 7,5 € 
Reduïda: 6,5 €
Preu de venda online: 6 €
Abonament 5 entrades: 25 €
Abonament VIP: 80 € 
Venda anticipada a Codetickets i a les Taquilles del Teatre CCCB els dies del festival 






El D'A – Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona arriba a la seva quarta edició amb el millor cinema independent que es fa al món i les millors produccions locals. El D'A 2014 presenta una seixantena de pel·lícules de noms capdavanters del cinema d'autor, tant de directors de referència com de creadors debutants, seleccionades d'entre les millors pel·lícules vistes als festivals internacionals, obres de risc i joies descobertes a partir de més de 300 propostes rebudes. 

El gruix de les pel·lícules del D'A 2014 que es projectaran al Teatre CCCB formen part de la secció estrella de l'edició d'enguany, UN IMPULS COL·LECTIU. Sota la coordinació del crític Carlos Losilla, la secció aplega i dóna protagonisme a la producció estatal més jove i efervescent, la que està despertant interès per les seves noves formes de producció i difusió. Són apostes per una nova forma d'explicar històries, en què la no ficció, l'experiment, el posthumor o l'underground hi tenen cabuda. Les projeccions aniran acompanyades de la presència dels seus directors. 

Es projectaran films emblemàtics com Edificio España, retinguda durant molt de temps pels propietaris de l'edifici en qüestió; El futuro, una de les pel·lícules espanyoles més importants de l'any; l'estrena mundial de Tots els camins de Déu, opera prima de Gemma Ferraté, o les inclassificables comèdies Ilusión, de Daniel Castro, i Uranes, de Chema García Ibarra. 

A més de les projeccions, el dissabte 3 de maig es presentarà en primícia l'última peça audiovisual d'El Petit de Cal Eril, Ei! Sents com refila l'òliba?, acompanyada d'un petit concert acústic. Durant tots els dies de festival també hi haurà una exposició de retrats dels directors de la secció UN IMPULS COL·LECTIU, obra del fotògraf Óscar Fernández Orengo. 

Per a més informació, podeu consultar el web del festival i la graella amb la programació D'A al Teatre CCCB. Les altres seus del D'A 2014 són el cinema Aribau Club i la Filmoteca de Catalunya. El festival és una iniciativa de Noucinemart. 




Rebut dimarts 22 abril de 2014 13.13