dissabte, 4 d’octubre del 2014

REBUT AL PORTAL INFORMATIU AME


VOT ANTICIPAT I ESTRANGERS 
AMB DRET A VOT 
(Preparem-nos pel 9N) 




Companys/es, 



El procés cap al 9N ha superat un altre escull després de la cimera de partits d'ahir dissabte. Us volem recordar i informar sobre alguns dels punts que en aquest moment són més prioritaris perquè tot continuï desenvolupant-se amb la màxima normalitat possible. 



1. VOT ANTICIPAT: 

Recordeu que per poder votar anticipadament, en alguns casos cal fer una presol·licitud prèvia (catalans residents a l'estranger de forma permanent, persones residents a Catalunya i que es trobin a l'estranger temporalment, persones amb dependència acreditada i persones internes en centres penitenciaris o centres de menors catalans) a la Comissió de Control o a la de Seguiment i que el termini per fer-la és entre els dies 1 i 7 D'OCTUBRE. 


2. ESTRANGERS AMB DRET A VOT: Recordeu que perquè aquestes persones puguin votar anticipadament, caldrà que facin una sol·licitud entre els dies 1 i 7 D'OCTUBRE a la seva respectiva Comissió de Seguiment que hauran d'acompanyar de la seva targeta d'estranger o document d'identitat amb el número d'identitat d'estranger.



També hauran de portar un document acreditatiu d'empadronament de l'Ajuntament corresponent que acrediti complir amb els requisits que el Decret estableix. 




Per a qualsevol dels dos casos, teniu documents adjunts amb més informació. 



Salut i a votar! 



Esparreguera per la Independència.




DOCUMENTS 

-Persones estrangeres resident a Catalunya amb Dret a Vot [Clic aquí]
-Votació anticipada per Dipòsit [Clic aquí]




Rebut 04 d'octubre de 2014 a les 19:27 hores