dimarts, 24 de maig del 2011

INVITACIÓ CASTELLERA



Com ja sabeu, en diverses colles castelleres de Catalunya hi ha presencia de mexicans. Hi participen com un més de la colla compartint inquietuds i també il·lusions.
Ana Matossers de Molins de Rei en ha enviat aquesta informació que compartim amb tots els nostres socis, amic i lectors.

Amics i amigues,

El proper 4 de juny tindrà lloc a Molins de Rei la 17a TROBADA DE COLLES CASTELLERES DEL BAIX LLOBREGAT.
També us proporcionem l’enllaç a la versió “digital” de la revista-guia de la Trobada i dels castells a la comarca. És aquest:
http://www.issuu.com/matossers/docs/trobada

Per acabar, adjuntem la falca de ràdio que l’equip de Ràdio Molins de Rei ens ha gravat per a l’ocasió.

“TOTS SOM UNA COLLA”
Dintre de les activitats prèvies a la jornada del 4 de juny, en col·laboració amb el Servei Local de Català, farem la 2a edició de la campanya “TOTS SOM UNA COLLA” a Molins de Rei.
Aquesta campanya s’orienta especialment a les persones nouvingudes, però és absolutament oberta a la participació de qualsevol persona que vulgui saber més coses dels castells. Serà el dilluns 30 de maig, a partir de les 19 hores, a la sala d’actes de Ca n’Ametller (carrer Verdaguer, 95 bis). Aquesta sessió es complementarà per a aquells i aquelles que ho vulguin amb la participació als assaigs preparatoris de l’actuació de la Trobada, els dies 1 i 3 de juny, al pati de Ca n’Ametller, a partir de les 20 hores.

Esperem que tota aquesta informació sigui del vostre interès i que us vingui de gust venir a compartir aquestes activitats amb nosaltres.

Moltes gràcies!!
Salut, castells i Llobregat!!


Rebut el 24 de maig de 2011, 14:05 hores

.