dimecres, 25 de maig del 2011

INVITACIÓ

.


MEXCAT
Asociación Cultural
Mexicano Catalana

Benvolgut amic/amiga

Ens complau convidar-los a la inauguració de la Setmana de Jorge Negrete en el seu Centenari que la nostra associació realitzarà el dilluns que ve, 30 de maig, a les 18:30 a la Seu d'Amics de la UNESCO de Barcelona (c/ Mallorca 207). En l'acte inaugural hi participarà la néta de Jorge Negrete, la Sra. Déborah García Negrete, que ens acompanyarà vinguda expressament des dels Päïsos Baixos, la Cónsul de Mèxic a Barcelona Francisca Méndez, el psicòleg de la Universidad de Guadalajara (Jalisco) Dr. Jesús Cabral Araiza i el cantant Roberto Aguilar. Es projectarà un documental biogràfic de Jorge Negrete i finalment hi haurà un brindis inaugural.

Al llarg de la setmana MEXCAT realitzarà diverses activitats entre les que hi ha una conferència, tres projeccions de pel·lícules i una lectura poètica tan a Amics de la UNESCO com al Centre Cívic Cotxeres de Sants. Poden veure'n més dades al document adjunt.

Ens agradaria poder comptar amb la seva presència, ja que és un dels actes del Centenari de Jorge Negrete de més rellevància que es realitzaran enguany a Europa.

Una cordial salutació

César Cárdenas
President



Rebut el 25 de maig de 2011, a les 17:29




.